SER1200 Multibrush je nejkomplexnější odjehlovací stroj s dokonalým all-in-one řešením

SER1200 Multibrush je nejkomplexnější odjehlovací stroj s dokonalým all-in-one řešením

SER1200 Multibrush je ideální pro firmy, které hledají komplexní odjehlovací a brousicí zařízení, chtějí ušetřit hodiny práce a dosáhnout dokonalých výsledků. Nizozemská společnost Q-Fin Quality Finishing Machines patří mezi inovativní firmy, pomáhá zákazníkům s adaptací na Průmysl 4.0, chce se stát leaderem mezi výrobci strojů na odstraňování otřepů a uvádí na trh v průměru dvě technologické inovace ročně.

Jednou z těchto inovací je i all-in-one řešení SER1200 Multibrush, které společnost Q-Fin představila v roce 2023. Jedná se o nejkomplexnější odjehlovací a brousicí zařízení na trhu. Tento stroj je ideální pro:

  • kompletní předbroušení,
  • odjehlení, 
  • zaoblení hran s R2+, R3+
  • odstranění strusky,
  • finální úpravu povrchu,
  • nesměrové a liniové dokončování plechových dílů do šířky až 1 200 mm,
  • deoxidaci.

Stroj SER1200 Multibrush je nejrychlejší řešení na trhu, které kromě výše uvedených vlastností nabízí také skvělou opakovatelnost výsledků s nulovou chybovostí. Jeho velkou výhodou je vysoká variabilita využití a kombinací pracovních operací. Navíc se velmi jednoduše obsluhuje a jeho programování probíhá v českém jazyce.

files/articles/snimek-obrazovky-2024-05-17-v-14.41.17.png.webp

Různorodé konfigurace pro různorodé potřeby

Technologie SER1200 Multibrush pojme různé jednotky umístěné v řadě za sebou. V závislosti na specifických potřebách zákazníka je možné vytvořit různé konfigurace s větším množstvím zpracovatelských stanic. Novinkou jsou válcové kartáče pro nesměrovou povrchovou úpravu, které jsou o 20 % výkonnější než stávající systémy. Zmíněná stanice může mít ve stroji Multibrush až šest kartáčů, které se mohou pohybovat ve třech směrech. Díky čemuž tyto kartáče víří mnohem více než jiné kartáčové systémy.

Vysoká uživatelská přívětivost

Značná pozornost byla věnována i uživatelsky přívětivému ovládání. Díky nejnovějšímu softwaru může obsluha intuitivně ovládat dotykový displej v přední části stroje a stroj se v podstatě konfiguruje sám. Obsluha si může vybrat z několika přednastavených programů, vytvořit programy vlastní či načíst programy z ERP. Stroj lze následně ovládat a sledovat dálkově pomocí notebooku či tabletu.

Dokonalá povrchová úprava, která šetří čas

Tým společnosti Q-Fin si uvědomuje, že požadavky na kvalitu kovů v v různých průmyslových odvětvích se stále zvyšují. A stále častěji se objevují poptávky na odstraňování otřepů, zaoblování a dokončovací práce. Právě z těchto důvodů vznikl stroj SER1200 Multibrush, který kombinuje všechny tyto možnosti na jednom místě.

Již od samého počátku vývoje bylo jasné, že tento stroj musí být ve všech ohledech lepší než systémy, které byly již na trhu dostupné. A toho společnost Q-Fin skutečně dosáhla. 

Stroj SER1200 Multibrush je tak ideální pro firmy, které pracují s kovy a chtějí patřit mezi nejlepší ve svém oboru. Díky všestrannosti SER1200 Multibrush dokáží ušetřit mnoho hodin práce a dosáhnout dokonalé povrchové úpravy kovů.

Pro více informací o stroji SER1200 Multibrush nás kontaktujte. Rádi vám ho představíme blíže.